Иновација на производ е една од најважните активности на пазарно ориентирана компанија која во фокусот на делувањето го става корисникот и неговите потреби. Mrs. Kornelia’s го нуди “најдоброто во секој момент”, а приказната ја продолжуваме во ново пакување дизајнирано според вашите сугестии и совети Уживајте во убавото време и во уште поубавите слатки задоволства кои ви ги нудиме! ☀️?