“има ли поубава желба од онаа за лесен почеток на работната недела !? Mrs. Kornelia’s ви посакува секој ден да ви е божествено убав, како што е комбинацијата на горко кафе и слаткиот и крцкав чоко – лешник.

Уживајте во „најдоброто во секој момент“