Полнет вафел производ со крем со вкус на ванила
нето тежина: 230 грама

Полнет вафел производ со крем со вкус на кокос
нето тежина: 230 грама

Полнет вафел производ со лешников крем
нето тежина: 230 грама

Полнет вафел производ со чоколаден крем
нето тежина: 230 грама

Полнет вафел производ со крем со вкус на портокал
нето тежина: 230 грама