Mrs. Kornelia's го нуди "најдоброто во секој момент",
а приказната ја продолжуваме во ново пакување дизајнирано
според вашите сугестии и совети

Уживајте во убавото време и во уште поубавите слатки задоволства кои ви ги нудиме!

"Има ли поубава желба од онаа за лесен почеток на работната недела !?
Mrs. Kornelia's ви посакува секој ден да ви е божествено убав,
како што е комбинацијата на горко кафе и слаткиот и крцкав чоко - лешник.

Уживајте во „најдоброто во секој момент“!

"Кога јадеш или пиеш,
претопи се со вкусот на храната или пијалакот
и биди исполнет."

Mrs. Kornelia's - најдоброто во секој момент!

 
 

„Јадењето не е единствено физичко задоволство.
Јадењето дава спектакуларна радост на животот и
придонесува кон значително
добро расположение и радосно другарување.
Од големо значење е и за моралот на личноста.“

Elsa Schiaparelli

Истражувањата ни покажуваат дека во кондиторските
производи се’ уште често уживаме,
бидејќи копнееме по задоволство. 

Mrs. Kornelia’s ве носи поблиску до вашите сакани
и до луѓето за кои се грижите.